Περιβάλλον Και Αναγόμωση

2

doctorrefill-simeioseis
Λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε ανακύκλωση:
Οικονομικοί- Σοβαρό χρηματικό όφελος έως και 85%
Περιβαλλοντολογικοί - Σεβασμός και ευαισθησία στο περιβάλλον.

perivalon-anagomosiΚάθε χρόνο, περισσότερα από 300 εκατομμύρια πλαστικά άδεια inkjet και laser toner μελανοδοχεία εκτυπωτών σε όλο τον πλανήτη πετάγονται ως άχρηστα,άδεια στις χωματερές. Όλα αυτά να μπορούν να ανακατασκευαστούν και κατά συνέπεια να επαναχρησιμοποιηθούν για εκτυπώσεις στα σπίτια και στις επιχειρήσεις τουλάχιστον 5 φορές το καθένα.

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε μια ιδανική μελλοντική κοινωνία, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη, όπου όλοι οι καταναλωτές επιστρέφουν πίσω τα άδεια μελανοδοχεία τους για ανακατασκευή και επαναχρησιμοποίηση, οι εταιρίες ανακύκλωσης και ανακατασκευής μελανοδοχείων, θα μείωναν τον αριθμό αυτών των άδειων «σκουπιδιών» από τις χωματερές κατά 65% έως 75% σε σχέση με την σημερινή πραγματικότητα με ανεκτίμητα οφέλη για το περιβάλλον.

 

Χρήσιμες Συμβουλές:

Nα μην αφήνετε να αδειάσει τελείως το δοχείο γιατί μπορεί να δημιουργηθεί βλάβη στην κεφαλή εκτύπωσης. Να κάνετε συχνά καθαρισμό κεφαλής μέσω του προγράμματος του εκτυπωτή, Εάν δεν κάνετε συχνά εκτυπώσεις καλό είναι να κάνετε μια τυπική εκτύπωση κάθε 10 μέρες, Να έχετε πάντα ένα τουλάχιστον ανταλλακτικό μελανοδοχείο.

Facebook!

Επικοινωνία

Δωδώνης 69,
Ιωάννινα

Τηλ. 26510 67670

email: info {@} doctorrefill.gr
www.doctorrefill.gr

Που βρισκόμαστε